Assessors – Art Managers

T’agradaria col·laborar amb el Casal en l’organització d’esdeveniments relacionats amb la creació artística i les noves tendències?

Disposam d’espais de trobada físics i virtuals per a que puguis relacionar-te amb altres joves interessats en el món de l’art i dissenyar activitats conjuntes amb els dinamitzadors del Casal.

Contextualització

Al Casal de Joves de Llevant, la figura del jove col·laborador equival a l’Art Manager, definit com  “els joves que pertanyen o no a qualque grup o entitat i que estan interessats en donar suport al casal en el disseny, desenvolupament i/o avaluació de diferents iniciatives dels diferents programes del Casal”.

La denominació “Art Managers”, s’inclou  metodològicament dins el Programa de Dinamització Juvenil,  tot i que trobam que la figura del jove “Art Manager” dins els diferents programes:

Dinamització juvenil:

–          Workshops: joves que una vegada finalitzat un taller, s’ofereix per a liderar un grup autogestionat, o presenten una iniciativa per dur a terme una activitat dins el casal, en forma de cessió d’espai. (és el cas dels joves del Grup d’Escriptura Creativa i de Reciclatge).

Creació Artística:

–          Showroom: joves amb producció artística pròpia dins una determinada disciplina,  que presentin una proposta per tal d’exposar la seva obra , ja sigui dins la infraestructura mateixa del Casal o fora d’aquesta, havent sol·licitat el suport dels dinamitzadors.

–          Rusc: joves que realitzin algun tipus d’activitat artística vinculada al centre d’interès del Casal ( a nivell individual, o liderada a nivell grupal)

Suport a la participació:

–          Studio (Cessions d’espai) entitats o grups no formals amb cessió d’espai al Casal que col·laboren en iniciatives i projectes del Casal més enllà de la cessió d’espai.

Requisits

–          De 15 a 30 anys, actius al Casal  (participen o han participat en un o varis dels programes i activitats del Casal )

–          Interès per alguna de les activitats vinculades al Casal, ja siguin arts plàstiques, escèniques, o dins l’àmbit sociocultural.

–          Assumir compromís en el procés de suport amb algun dels projectes del Casal pel qual es sol·licita col·laboració.

Sistema de feina

El sistema més comú emprat per treballar amb els Art Manager és el Consell Assessor. Entenem Consell Assessor per aquelles reunions organitzades amb un objectiu i finalitat concreta. Val a dir que la convocatòria d’Art Managers per aquests Consells es realitza de manera selectiva , tenint en compte la iniciativa a dur a terme.

També es pot donar el cas d’iniciatives més concretes o individualitzades. En aquests casos es realitzen coordinacions/tutoritzacions amb els dinamitzadors del Casal.

Avantatges dels Art Managers:

–          Es compta amb ells per diferents iniciatives del Casal

–          Se’ls hi dóna suport per a desenvolupar les seves iniciatives personals

–          Se’ls hi ofereixen els diferents recursos del Casal

–          Se’ls hi transmet aquella informació que resulti interessant pel seu centre d’interès

–          Se’ls connecta amb altres recursos de la xarxa de joventut de l’Ajuntament de Palma.

 art managers tags

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s